Voordelen

Voordelen

 • Uitstraling
  een donkere getinte ramen geeft een mooie uitstraling bij uw auto
 • Privacy
  u krijgt meer privacy, de binnenkant van de auto is bijna niet zichtbaar en dit kan een inbraak voorkomen.
 • Warmtewerend
  een getinte raam werkt als warmtewerend en zo heeft u minder last van de zon.
 • UV werend
  Suntek folie houdt tot 98% de UV Straling tegen en zo wordt uw interieur en uw huid beschermd tegen de gevaarlijke zonnestraling.
 • Veiligheid
  een getinte ruit (met SUNTEK folie) zorgt bij een ongeluk dat de glas stukjes op de folie blijven plakken.

Uitstraling

Dat veel mensen hun auto en/of bedrijfsauto een persoonlijk tintje willen geven is niet nieuw. Al vele jaren spelen bedrijven hierop in door het aanbieden van allerlei accessoires, zoals wrappen, stripings, speciale velgen, interieursets, etc. Ook het tinten van ruiten is perfect om uw auto een totaal andere uitstraling te geven!

Warmtewering

Wat doet u om de schittering van hinderlijke zonnestralen tegen te gaan? Waarschijnlijk zet u een zonnebril op! Met Suntek Windowfilm bereikt u hetzelfde effect. De hinderlijke stralen worden weggenomen of verminderd waardoor u veiliger deelneemt aan het verkeer. Alle films weren minimaal 98% van de UV-stralen waardoor wordt voorkomen dat het interieur snel verkleurt. Doordat 70% van de zonnewarmte kan worden geweerd, blijft het bij warm weer toch aangenaam in uw auto. Zelfs in combinatie met een airco is de film ideaal omdat u de airco dan niet op volle toeren hoeft te laten draaien.

Veiligheid

Hierboven wordt al genoemd dat het verminderen van hinderlijke zonnestralen en schitteringen de deelname aan het verkeer veiliger maken. Maar door de ruiten te voorzien van de speciale film wordt ook het inbreken een stuk moeilijker en duurt het langer om deze kapot te slaan en zal de “snelle” inbreker wellicht een makkelijker object kiezen. Bij een poging tot inbraak of een ongeluk voorkomt de film dat rondvliegend glas door heel uw auto verspreid ligt en persoonlijk letsel veroorzaakt.

Kwaliteit

Suntek Windowfilms heeft al jarenlang een reputatie als kwaliteitsproduct in “raamfolie” op auto’s en gebouwen. Het is niet voor niets dat wij voor deze folie hebben gekozen. Deze folie heeft als voordeel dat er een krasvaste hardcoat beschermlaag op zit. Tevens verkleurt deze film niet en wordt hier ook garantie op gegeven.

Scroll naar boven